Danışmanlık Hizmetleri

2010 yılından bu yana Çevre Sektöründe danışmanlık hizmetleri veren Bilçev Mühendislik, danışmanlık konusunda yıllar içerisinde edindiği deneyimini, danışmanlık konularını genişleterek de arttırmış ve birçok konuda işletmelerin Çevre kapsamındaki ihtiyaçları için çözüm ortağı olmuştur.

Çevre Mevzuatı denince akla ilk gelen kapsam olan Çevre Danışmanlık hizmeti faaliyetlerine zamanla Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığını (TMGD) da dahil ederek Taşımacılık Mevzuatını da hizmet alanlarına eklemiştir.

Kimyasalların Kaydı, Değerlendirilmesi, İzni ve Kısıtlanması Hakkında Yönetmelik'in (KKDİK) yürürlüğe girmesiyle Kimyasallar Mevzuatını faaliyet alanına ekleyerek KKDİK Danışmanlığı ile kapsamını genişletmiş ve Kimyasal Değerlendirme Uzmanı (KDU) eğitimlerinin verilmesi konusunda Çevre Bakanlığından yetki alarak Eğitim alanında da hizmet vermeye başlamıştır. Kimyasallar Yönetimi alanında firmaların ihtiyaçlarından biri olan Güvenlik Bilgi Formu hazırlanması dahilindede faaliyet göstermekte ayrıca SEVESO/BEKRA  bildirimleri için envanter raporu oluşturarak kapsamda belirleme hizmetleri sunmkatadır.

Avrupa Yeşil Mütabakatının devreye girmesi ve Karbon Ayak İzi, Kurumsal Karbon Ayak İzi, Ürün Karbon Ayak İzi, Su Ayak İzi kavramlarının önem kazanmaya başlaması ile ISO 14064 kapsamında Karbon Ayak İzi Envanter Raporlarının hazırlanması ve sera gazı emisyonu etkisinin azaltılması yönündeki danışmanlık hizmetlerini faaliyet konularına eklemiştir.

Tüm bu konular birbiriyle alakalı ve etkileşimli alanlar olduğunda, herhangi biri kapsamında hizmet verilen müşterilere dahi, çok daha sağlıklı ve doğru Danışmanlık Hizmeti sunulabilmektedir.

KATALOG

Aşağıda yer alan butona tıklayarak Pdf formatındaki kataloğumuzu indirebilirsiniz!

PDF Katalogu İndir

BİZE ULAŞIN

Halkapınar Mahallesi 1202/1 Sk No:69 D:103 İnşaatçılar İşhanı, Konak - İzmir
T : (0232) 457 50 21
F : (0232) 457 50 81