Eğitim Hizmetleri

Ülkemizde Kimyasallar Yönetimine ilişkin yapılan çalışmalar kapsamında; İnsan sağlığı ve çevrenin yüksek düzeyde korunmasını sağlamak amacıyla maddelerin zararlılık değerlendirmesini konu edinmiş “Kimyasalların Kaydı, Değerlendirilmesi, İzni ve Kısıtlanması Hakkında Yönetmelik” ve bu maddelerin karışımlarının insan sağlığı ve çevre üzerinde yaratabilecekleri olumsuz etkilere karşı etkin kontrol ve gözetimi sağlamak üzere güvenlik bilgi formlarının hazırlanması ve dağıtılmasında bizlere yol gösteren  “Zararlı Maddeler Ve Karışımlara İlişkin Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik” mevcuttur.

BİLÇEV EĞİTİM SALONU

Her iki yönetmelikte de Güvenlik Bilgi formlarının, TÜRKAK’tan akredite olmuş yetkilendirilmiş kuruluşlarca yapılan sınavda başarılı olacak kişiler tarafından hazırlanması gerektiği vurgulanmaktadır. Bu kapsamda firmamız GBFH (Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcısı) ve KDU (Kimyasal Değerlendirme Uzmanı) eğitimleri düzenlemekte ve Sınav için TÜV Austria Belgelendirme kuruluşu ile çalışmaktadır.

Güvenlik Bilgi Formları 31/12/2023 tarihine kadar “Zararlı Maddelerin ve Karışımların Güvenlik Bilgi Formları Hakkında Yönetmelik” kapsamında Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcıları tarafından hazırlanabilecekken 31/12/2023 tarihinden sonra KKDİK Yönetmeliği kapsamında Kimyasal Değerlendirme Uzmanları tarafından hazırlanabilecektir. Bu tarihe kadar GBF ler her iki yeterlilik belgesi sahiplerince hazırlanabilmektedir.

EĞİTİMLERİMİZ

  • Kimyasal Değerlendirme Uzmanı (KDU) Eğitimi (8 gün)
  • Güvenlik Bilgi Formu Hazırlayıcı Eğitimi (3 gün)
  • GBF/SDS Okuma Eğitimi (1 gün)
  • Kimyasallar Yönetimi Eğitimi (2 gün) (TMGD-İSG-Çevre Gör. Yönelik)
  • ISO 14064 Kurumsal Karbon Ayak İzi Eğitimi (2 gün)

KATALOG

Aşağıda yer alan butona tıklayarak Pdf formatındaki kataloğumuzu indirebilirsiniz!

PDF Katalogu İndir

BİZE ULAŞIN

Halkapınar Mahallesi 1202/1 Sk No:69 D:103 İnşaatçılar İşhanı, Konak - İzmir
T : (0232) 457 50 21
F : (0232) 457 50 81